Loading...

Öka er försäljning och hitta nya partnerskap.

Arbeta med premium-annonsörer, fyll annonsutrymmen och effektivisera er säljprocess.

Det är helt kostnadsfritt att vara med

Det är helt kostnadsfritt att registrera sig på plattformen, lägga upp produkter samt buda på aktuella kampanjer från annonsköpare. Newsletter Bids tar endast en administrativ avgift på 10% vid genomförd och fakturerad kampanj.

En effektiv plattform för att fylla era annonsutrymmen.

Newsletter Bids grundades för att förenkla processen att upptäcka och säkra annonseringspartnerskap i nyhetsbrev. Vi såg potentialen att skapa en plattform där annonsörer och nyhetsbrevsägare enkelt kan ansluta, samarbeta och tillsammans nå rätt målgrupper.

1
Tydlig överblick över era partnerskap Se alla aktuella kampanjer, befintliga offerter och bokade utskick på en samlad sida.
2
Pris och tillgänglighet Ange och uppdatera era priser och lediga utskick i realtid samt välj när och hur ni arbetar med annonsköparna.
3
Åtkomst till kampanjmaterial Allt material för utskicken laddas upp på plattformen och enligt era angivna kravspecifikationer.
4
Få betalt i tid Newsletterbids hanterar all fakturering, rapportering och utbetalningar åt er.

Marknadsplatsen

Där hundratals annonsköpare kommer att upptäcka era nyhetsbrev och utskick. Se alla aktuella kampanjer, anmäl ert intresse och skicka offert till de som passar era utskick och prenumeranter.

vår partnerportal

Hitta nya annonsörer

Kom igång redan idag.