Loading...

Vi hjälper varumärken lyckas med sin e-postsponsring.

Vi vill effektivisera arbetet med att nå fram till rätt personer rakt in i den digitala brevlådan. Vårt uppdrag är att hjälpa till med att koppla samman nyhetsbrevsskapare och varumärken så att de kan skapa sponsrade kampanjer som når fram och träffar rätt.

Om Newsletter Bids

Vi är en innovativ marknadsplats för annonsörer och nyhetsbrevsägare ökar effektiviteten och kvaliteten vid köp av annonsering i nyhesbrev. Vi har skapat en unik metod där annonsörer sätter upp sina framtida kampanjer varpå vårt system kontaktar de bäst matchade nyhetsbrevbreven som får ansöka om kampanjen. Detta tidseffektiviserar arbetet kring annonseringen och ökar möjligheten för fler möten mellan de två parterna.

Vi kvalitetskontrollerar noggrant alla slutförda kampanjers öppnings- och klickfrekvens för att skapa transparens och benchmarks för olika branscher som leder till en effektiv och lönsam annonsering. Vår plattform erbjuder en flexibel auktionsliknande modell där annonsörer väljer de mest relevanta nyhetsbreven för sina kampanjer, vilket främjar ömsesidigt givande relationer och högsta kvalitet för annonseringen.

vår partnerportal

Effektivisera e-postannonsering och sponsrat innehåll.

Newsletter Bids grundades för att förenkla processen att upptäcka och säkra annonseringspartnerskap i nyhetsbrev. Vi såg potentialen att skapa en plattform där annonsörer och nyhetsbrevsägare enkelt kan ansluta, samarbeta och tillsammans nå rätt målgrupper.

Koppla samman varumärken med engagerade användare.

Med en egenutvecklad marknadsplats har vi skapa nya möjligheter för annonsörer att nå sina mål. Vi har snabbt växt till att bli den största plattformen för sponsrade nyhetsbrev i Sverige och våra kampanjer når miljontals personer varje månad.